Ik wens dat ik bij je kon zijn,
vandaag,morgen en de dagen die nog komen.
Maar dit zal alleen gebeuren in mijn dromen.
ik wil bij je zijn.
Maar de kans dat dit gebeurt is erg klein.
Mijn leven gaat door,ook zonder jou,
ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou
Liefs meisje13