Het echte geluk, waar is het gebleven, samen ja samen gaan we zwaar door het leven, vooral in deze tijd is het niet voor ons weg gelecht, de eene slag tegen de anderen slag, ik kan er bijna niet meer tegen, hoe lang moet dit nog duren,leven! ja waarom, ik kan de woorden nog, het leven is fijn op aarden, als ik om me heen kijk, zie ik geen leven, maar wraak onder de mensen,liefde is er niet meer, geven en nemen, is er niet meer, buurt feesten en lol is er niet meer, altans bijna niet meer, gezinnen gaan uit elkaar, om dat ze het niet meer aan kunnen, kinderen van nu, hebben of krijgen die nog een fijne toekomst? deze fraag blijft openstaan, wij hebben het al zwaar, maar wat gebeurd straks met onze kinderen, ik, ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat ik er alles aan zal doen, om mijn gezin bij elkaar te hoeden, hoe zwaar het ook zal woorden.
Met vriendelijke groet: