Een toost...op de vergetelheid
Waar wij ons zo graag in verdrinken
Een weg die ik al tijden
Ongesproken met je kies
Ken geen angst!
Ik zal samen met je klinken
Al weet ik dat ook IK
Mezelf daarin verlies...
Een toost...op de complexiteit
Waar wij ons zo graag in bewegen
Genot is een concept
Dat maar weinig mens verdient
Het is zoals het is
Het heeft nooit aan ons gelegen
Misschien is het maar beter
Als wij elkaar een tijd niet zien...
Een toost...op de verloedering
Waar wij ons zo graag in verstikken
Het is nooit geweest
Wat het ooit heeft moeten zijn
Het heeft geen zin
Alle wonden droog te likken
WIJ WETEN dat de wereld is gemaakt voor pure pijn!