waneer ik me zelf zie
zie ik mezelf zo anders
die spiegel zecht de waarheid
maar eigenlijk doet dat pijn
ik durf niet meer naar me zelf te kijken
en ontwijk alles wat mij maar kan zien
ik schaam me voor de familie
en zie me zelf als heks
ze kunnen zeggen je bent niet lelijk
maar ik hoor niet meer bij de rest
ik weet veroudering hou je niet tegen
en iedereen wordt oud
maar het liefst bleef ik eeuwig jong
anders maak ik mezelf nog koud
dit is een gedicht van bubbling en ben 13 jaar en zijn niet echt gebeurd voor meer gedichten van mij.bubbling123@hotmail.com