de ketting
van aaneengeregen dagen
waarin wij elkaar niet spraken
werd doorbroken
even verstoord door jou
mijn hart
voelde ik overslaan
bij het lezen van jouw woorden
het zwijgen
even verstomd
een moment
woorden naar elkaar
klein beetje geluk
maar het zwijgen
moet doorgaan
want jou in vrienschap naast mij
die mogelijkheid kan nu nog niet bestaan
dat besef
was helder en hard
op het moment
dat even de ketting van zwijgen werd doorbroken
voelde ik
jij bent het
die mij nog steeds verward