het landschap is stil, de wind ligt stil
juist dat is wat ik wil
het gras wordt weer groen
er is nog heel wat te doen
de lucht wordt weer helder
het water wordt weer blauw
juist dat is waar ik van hou
we wandelen door het groene bos
en uit het mos komen weer diertjes tevoorschijn
en voel eens aan die zonneschijn
juist dat vind ik fijn
de vogels beginnen te fluiten
en iedereen wil weer naar buiten