Ontkoppeld
Garantie tegen niks doen,
Tegen verveling, een zoen
Zorg voor niet alleen,
Altijd hier, met
Of zonder plezier,
Ongeacht wat ik denk
Mijn gevoelens,
Een wenk.
Angst voor wanneer,
Sinds jij weer, alleen
En ik toch steeds meer
Even niet, wat anders
Hopend dat jij,
Voordat ik,
Zou niet kunnen,
Een grote snik.
©The Addict 2002