Een kamer
Een huis
Materialistisch
en zonder geruis
Een mensenhart
klopt, voelt met het gevoel
van liefde
Dat is wat mijn gevoel
verbriefde
Een leven zonder is niet mogelijk
Maar er zijn mensen die dat verlogen
Hardheid in de wereld
zonder lifde
Dat is wat mijn gevoel verbriefde