ik kijk naar dolfijnen
verweg in de zee
het zijn groten en kleinen
opeens hoor ik ze roepen 'ga je met ons mee?'
ach, het zal wel fantasie zijn
wat doe ik toch dom
een mens kan praten, niet een dolfijn
heb ik het hardop gezegd?
misschien hadden ze het door!
is dit allemaal wel echt?