je voelde je geborgen..bij mij..
ik wilde er weer voor gaan
en was weer superblij
maar nu een maandje later..kom..jij
ik ga terug naar mijn ex want zij
voelt nog veel voor mij..
vernederd ben ik..
diep gekwets,en ik verberg een traan..
omdat slechts enkele dagen geleden
wilde jij nog voor mij gaan.
ik voel me gedumpt..
en had nooit verwacht..
dat het zo snel weer over zou zijn
of stel ik me aan..
ik hou van jou ..was wat je zij
en nu maak jij haar met die woorden weer blij.
ik heb hier echt wel van geleerd
dat ook al word je weer verliefd
zorg dat je je eigen hart beheerd
voordat een mes het weer doorkliefd...
een kortstondige heftige relatie
is weer voorbij..
en passy is weer vrij..:-(