nog even en we zijn er weer
alweer een jaar voorbij
van voorjaar naar voorjaar
dat is het seisoen voor mij
vrolijke kinderen
die spelen in de straat
de dieren gaan weer jongen
ze staan weer in de wei
en de meeste gedachten
van mens en dier zijn vrij
rennende,spelende kinderen
vogels fluiten het hoogste lied
iedereen weer vrolijk
toch blijft er ook verdriet
maar alleen de ommekeer
van de winter naar het voorjaar
doet menig mens beseffen
dat niet alles duister ziet
iedereen leert van zichzelf
hoe hij of zei genieten wil
daarom geniet van de lente
wees bovenal jezelf
en als je dat wil
zorg dan voor hen die het minder hebben
dat voel ik in een prille lente
en voel me opperbest
en je moet van heel goede huize komen
als je mijn humeur verpest
dus luister lieve allemaal,nog eenmaal naar mijn raad..
geniet van alle jaargetijden..
want opeens is het te laat...