Hoe kun je iemand missen die altijd alles voor je heeft gedaan.
Hoe kun je iemand missen die altijd voor je heeft klaargestaan.
Hoe kun je iemand missen die je zoveel liefde heeft gegeven.
Hoe moet je zonder deze persoon verder gaan met je leven?
Het antwoord op deze vragen kan niemand je geven.
Je zult zelf een manier moeten vinden om door te gaan met je leven.
Bedankt voor al het moois wat jij mij hebt laten zien.
Nu is er nog één ding wat ik zeggen wou;
Liefste oma, ik vergeet je niet en hou zielsveel van jou.