Ik moet leren maar het lukt me niet,
ik kan niet leren van verdriet.
Ik heb nog steeds verdriet om jou,
omdat ik nog zoveel van je hou.
Is het waar wat je zei?
is alles nu echt voorbij?
Gaat de telefoon een keer of tien denk ik dat is hem misschien.
Maar steeds weer is het hem niet,
dan maar leren leven met verdriet.
Ik hou van jou dat moet je weten,
maar het enigste wat jij doet is mij vergeten.