ik zal leven
Op geen dag
zal ik aan je denken
Niet doen wat je dacht
Ik zal zelf leven
zelf mijn toekomst bepalen
en mijn verleden
schrappen
En je zult ongelijk krijgen
ik zal WEL leven
reken maar
ik zal leven, leven
Ik zal andere paden kiezen
mijn leven in andere
kleuren schilderen
dan jij zei
Ik zal dansen
Ik zal zingen
Ik zal vliegen
alleen
Ik zal leven, leven
zonder jou
Niemand zal je naam nog noemen
Jouw voorspellingen
zullen niet uitkomen
ik zal alles anders doen,
en jij niet de roem voor
mijn daden krijgen
Ik zal niet verdwalen in de nevel
niet in jouw valstrikken trappen
Jouw stem zal niet opdringen
uit mijn poel van herinnering
Ik zal leven, leven
En ik zal nooit
jouw weg gaan