Ik kijk naar in de zon en vertgeet alles om me heen.
Ik verdrink in de gedachten aan jou alleen.
Jouw mooie ogen zijn de oceaan,
waarin ik verdrink bij de gedachten eraan.
O, kon ik maar eeuwig bij je zijn,
maar je ziet me niet staan en dat doet me zo'n pijn.
De zon is inmiddels al onder gegaan,
maar mijn liefde voor jou blijft altijd bestaan.