Ik wil de boom zijn die je schaduw biedt
De regen op je gezicht na een warme dag
De smaak van koffie bij je ontbijt
Het maanlicht in een zomernacht
De wind die in je rug blaast als je fietst
De pen tussen je vingers als je schrijft
De vrouw naar wie je omkijkt op straat
De vlekjes van de zon op je behang
Ik ben de zachtheid van je warme trui
Het water van de douche op je lijf
De prikkelende geur van versgebakken brood
De smaak van water
Dat wat je mist, een vage pijn
Ik wil de kleine dingen in je leven zijn