Sterren aan de hemel,op naar de nebula nevel.
Waar het oog van de kat der liefde verschijnt,een roos van sterren en gassen.
Het licht schijnt in de kosmos in al zijn glorie.
Het licht zit binnenin je wezen.
Sterren lief neem me aub naar de nevel van verlangen.
Laat de roos open bloeien binnen in ons wezen.
De nebula nevel mooi om te zien.
In de kosmos bloeit deze bron.
Parels van licht om ons geen.
Licht en liefde doordrenkt ons wezen.