ik loop langs de zee
de wind ruist langs me heen
het begint donker te worden
eigenlijk voel ik me heel alleen
mijn hond loopt naar me toe
we hebben een hechte band
ik ben heel erg moe
van het lopen over het strand
kon ik maar naar huis
het wordt hier steeds kouder
ik wou dat ik kon zeggen 'hier voel ik me thuis'