ik slenter door de regen
en ik ben nat en koud
ik ben weggelopen
omdat niemand van me houdt
waar moet ik heen
is er niemand die me aardig vindt?
ik voel me zo alleen
ik houd mijn mond open
tijdens het lopen en lopen
zo drink ik van de regen
want ik heb geen geld om iets te kopen
maar wat ik van de regen binnenkrijg valt vies tegen
ook heb ik honger
en ik zoek naar wat restjes eten
ik vind niets
dat er kinderen zoals ik rondlopen
is blijkbaar iedereen vergeten!