Ik ben de brandende tranen die je huilt
als ik je verlaat
Ik ben de diepe kreet van pijn die je slaakt
als ik wegga
Ik ben de ademloze wanhoop die je voelt
omdat ik niet terugkom
maar....
er zijn geen tranen
er is geen kreet
je voelt geen wanhoop
Ik ben niets