Ik staar naar dit lege vel papier,
M'n gedachten zo ver van hier
Vandaag precies een jaar geleden dat we samen waren,
een herinnering die ik in mijn hart voor eeuwig zal bewaren
Ik denk eraan hoe jou zachte lippen mij raakte,
en mij intens gelukkig maakte
Ik was gelukkiger dan ooit te voren,
maar nu lijken die gevoelend dicht te zijn bevroren
Ik doe jou niks meer,
en dat doet ontzettens veel zeer
Jij was diegene met wie ik m'n leven wilde delen,
en wat iemand anders daarvan dacht kon me niets schelen
Waarom zie je me niet meer staan
en waarom zei je dat ik maar beter uit je leven kon gaan?!...