een vriendin die natacha heet !!!
ik heb nog nooit zo'n goede vriendin gezien ,
ze doet alles voor me .
als ik in de nood ben is zei er voor me ,
als zij in de nood is ben ik er voor haar.
ze is de beste die er kan zijn ,
jij ben de zon in men hart
het licht in men ogen en ..
het rood in men aderen .
jij bent de vriendin die ik verwacht.
als ik je ooit kwijtraak,
zal ik me verdrieten,
en zal ik nooit vergeten
dat er iemand was die er voor me was
(k) voor natacha