Ieder klein ding kan je een inzicht geven.
Zelf in een droom word je iets gegeven.
Een knoop van jezelf word prijs gegeven.
1 minut kan je leven veranderen.
Met elk inzicht word een tipje van de sluier opgelicht.
Wie je vanbinnen bent.
Knopen van het verleden ze op lossen in het heden.
Wat het ook maar is.
Elk inzicht brengt je dichterbij je kern.