Dag meisje,
Soms is het leven hard, maar we moeten er door
dag meisje,
niet iedereen krijgt dezelfde kansen
dag meisje,
wees je zelf, en geef niet op
dag meisje,
weet dat er mensen zijn die wel om je geven net zoals ik
dag meisje,
samen zullen we er geraken, ik laat je niet gaan.
Dag Hanneke,
Ook al had je het gevoel te willen stoppen met leven op deze AARD,
maar weet voor ons ben je het leven echt waart.