Jaloezie het hoort erbij
maar je mag niet overdrijven
maak iets moois toch niet stuk
ik zal altijd bij je blijven!
Je weet wat mijn gevoelens zijn
want je keny me toch zo goed
niets zal tussen ons komen
het is de liefde die het doet!
Dus vertrouw me als je wil
ik ben van jou,van jou alleen
geloof me ik hou van jou
en je weet dat ik het meen!!