woorden
breekbaar
zoveel mee te bereiken
of
kapot te maken
woorden
waar je iemand
makkelijk mee kan raken
ook zwijgen
kan pijn doen
maar soms
is zwijgen het beste
zijn woorden teveel
zwijgend zou ik je
vast willen houden
knuffelen
maar ook
dat mag ik niet
toch nog steeds
verlangend naar jouw armen
om mij heen
zonder woorden
zou jij kijken
naar de blik in mijn ogen
en zonder woorden
wanen we ons
veilig in elkaars armen
woorden
die ons ooit braken
zullen dan
onze harten niet meer raken
want
veilig terug in elkaars armen
woorden
zouden overbodig zijn