deemoedig buig ik m'n hoofd
met schroom overtrokken
door onzekerheid ontaard
een spelonk in een warrig brein
donker in verstikking
machteloos in gevestigde gewoonte...
aanschouw mijn vermeende jaloezie
als folie over mijn ziel getrokken
door ondervinding bezield
met spijt mijn gemoed gelucht
in valse rechtzinnigheid...