Een rot gevoel is wat ik nu heb,
ik ga afscheid nemen van mensen die echt om me geven.
Jullie zijn zo fantastisch!
Dankzij jullie geraakte ik er voor een tijd weer door,
even geen zorgen!
Effe gewoon mezelf zijn !
Maar nu is het te laat,
genoeg,gedaan,over!
Ik zit weer in de put en deze keer geraak ik er nimmer uit !
Het is tijd om afscheid te nemen.
Jullie zijn schatten en het ligt totaal NIET aan jullie dat ik weg moet!
Jullie hebben me door dik en dun gesteund!
En weer en weer naar mijn gezaag geluisterd.
Ik zie jullie zo graag,vergeet dat niet!
Het wil niet zeggen omdat ik weg ben dat ik er niet meer ben voor jullie!
Kijk even naar de sterren en daar zit ik wel tussen!
Aan al de genen die niet om me gaven:
ik wens jullie alle geluk toe ook al verdienen jullie het niet !
Ik d8 echt dat ik op jullie kan vertrouwen!
Niet dus!
Dank je,dankzij jullie heb ik het juiste besluit genomen!
Vecht niet tegen iets waar je niet van kan winnen !
Nico,thx voor je steun ook al weet je niet wat je voor mij gedaan hebt ; ik zie je graag!
Ilse,Tom en sanne : geef niet op !!!!!!! Vecht!!!