Waarom kijk jij naar mij,als ik kijk naar jou
Waarom ben jij het waar ik zo vreselijk veel van hou,
Terwijl jij mij niet ziet staan en
ik alleen nu door het leven moet gaan.
maar waarom zie ik in de blik in je ogen,
dat jij over je liefde voor mij hebt gelogen
Waarom voel ik wat jij voelt voor mij,
terwijl je zegt het is voorbij.
Ik kan niet geloven dat je onze liefde
als een kaars laat doven
wat is het dat jou tegen houd
om mij te vertellen hoeveel je van me houd.
Ik weet namelijk dat je dat doet
want wij hebben een band die is sterk en goed.
Ik weet dat er een moment komt dat wij zullen geven
onze liefde,
verdriet en
ons leven.