Mijn huis zat vol met goede gasten,
‘Mr. Friendly, a guy called nice’
Maar ook Eva kreeg gezelschap
van de slang…; in ‘t paradijs
Nee, voor jou deed ik niet open
aan mijn deur wordt niet gekocht
maar jij wist dat om te draaien
‘k heb mijn ziel aan jou verkocht
Ay…Ay…Ay…Ay…Ay
Er huist een duivel in mij
ja in mijn bovenkamer
ist immer ein Zimmer frei!
Ay…Ay…Ay…Ay…Ay
ja in mijn bovenkamer
ist immer ein Zimmer frei
Ik heet u welkom, ik ben de waard
de leukste thuis en goed van aard
ik heb geen hoorns en geen staart
maar wees dan toch ook niet verrast,
…door die ene prominente gast!
Ay…Ay…Ay…Ay…Ay
Er huist een duivel in mij
ja in mijn bovenkamer
ist immer ein Zimmer frei!
Ay…Ay…Ay…Ay…Ay
ja in mijn bovenkamer
ist immer ein Zimmer frei