Het is dan wel carnaval, mijn feest
Maar echt leuk is het nog niet geweest
Elke dag wel ruzie onder elkaar
Waarom worden fijne dingen ook weer zwaar
Zit ik weer te huilen en heb veel pijn
Carnaval is toch bedoeld om te lachen en voor gein
Maar nee, eerst hun ruzie, dan hun weer
En we drinken niet eens, dat is wat ik zweer
Gewoon wat de een wil, wil de ander niet
Het is niet zo dat ik er nog van geniet
Was 't maar weer over, dit feest
Dan is dat gedoe ook weer geweest