Een moment is dit moment.
Dit moment is deze dag.
deze dag is het heden.
gisteren was het verleden.
Elke seconde is een verspilling.
de toekomst zou een vooruitzicht moeten zijn.
het is verloren.
denken aan de toekomst, ik krijg het koud,
een koude rilling.
Het is het niet waard om te worden geboren.
een toekomst bestaat niet, het vertrekt.
Waarom wordt een leven in hemelsnaam uitgerekt?
is elke minuut de secondes wel waard?
Waarom wordt een mens in hemelsnaam gespaard?
Dit is een ordinaire leven.
weg van het heden, leven in het verleden en een toekomst...
wat is dat?
"de tijd doden" hoeft niet meer, het is al weggegeven.
wordt niemand die momenten dan zat...???
Wat is het waard, gewoon een tijd?
Waar is het gebleven, onze waardigheid?
seconde, minuten en heden, verleden toekomst,
waar slaat dat op?
Op dit moment heb je succes, op dat moment
wordt je vernedert.....en wat zal daar dan zijn...
daar verderop???