Mijn liefde die ik voel voor jou mijn lief
Een gevoel zo sterk, zo speciaal, zo nieuw
Jij geeft me de gift van vreugde elke dag, zo fijn
Nooit had ik gedacht dat het zo kon zijn
Je geeft me je liefde zo puur, zonder omhalen
Met mijn hart in jouw handen zal ik niet verdwalen
En me nooit meer afvragen wat liefde nu eigenlijk inhoudt
Bij jou voel ik me zo vertrouwd
Elkaar begrijpen, voor elkaar zorgen in goede en slechte tijden
Emoties delen, zowel verdrietige als blije
Er voor elkaar zijn, nemen maar vooral ook geven
Aan elkaars zijde, de rest van ons leven
Mijn enige wens lieve schat is bij jou te zijn, voor altijd
En na al die maanden groeit meer en meer de zekerheid
Dat onze liefde door het lot bepaald
Ons nooit of te nimmer meer uit elkaar haalt
Ik heb gevonden waar ik naar zocht
Want aan jou heb ik mijn hart voor altijd verkocht
Mijn gevoelens voor jou zijn oprecht, mijn lief
Gevoelens zo sterk, zo speciaal zo nieuw
Nog even dan zijn we voor altijd verbonden als man en vrouw
Mijn lieve man,
IK HOU VAN JOU