Ik mis hem
Mist hij mij?
Het is verleden tijd
Maar de gedachten raak ik niet kwijt
Hij blijft bij me leven,
Laat mijn vlinders zweven
Hij roept nog steeds wat bij me op
Maar onze relatie was een flop
Ik wil terug naar toen
Alles over doen
En zeggen dat ik van hem houd
En dan een relatie zonder fout.