Please don' t say 'I love you',
those words mean too much.
Please don 't caress me like that,
it makes me want to be touched.
Please don' t come closer,
I'll only want your presence more.
Please don' t tell me I'm beautifull,
I want to feel ugly forevermore.
Please don' t kiss me that way,
all other kisses 'ld lose all sence.
Please don 't look at me like that,
you're slowly breaking my last fence.
Please don't smile at me,
it makes me think I have a friend.
Please don' t love me,
I don 't deserve to feel content.