Je hebt er geen gedacht van,
dromen komen uit.
Al 5 maanden vecht ik voor jou,
en eindelijk komt men droom uit!
Je schenkt je liefde terug aan mij,
ik kan terug genieten van je mooie lach,
je lieve woorden,
je sterke armen om me heen,
je zachte kussen.
zo kan ik nog uren doorgaan.
De verliefde blikken kunnen herbeginnen,
hand in hand over straat,
laat de mensen maar praten.
Mijn liefde zal nooit overgaan.
Dit gedicht rijmt langs geen kanten,
maar er zit maar 1 boodschap in aan alle gebroken harten!
ALWAYS BELIEVE IN YOUR DREAMS, THEY MIGHT BE COME TRUE!