Voel de wind om je geen,zie de kleuren van de regenboog.
Na regen komt zonneschijn.
Zing een lied een refrein.
Wees een zonneschijn in iemand zijn leven.
Alles is 1,leef vanuit je hart.
Elke dag brengt een nieuw begin,een nieuwe ervaring.
Gewoon genieten van alles om je geen.