Nu en voor altijd tot de tijd voorbij is. Ik kan niet geloven dat het waar is, ik weet niet waar ik moet beginnen. Zo veel vragen, diep in mijn hart. Geef me een moment voor ik ga, er is iets dat je moet weten. Nu en voor altijd, tot dat de tijd voorbij is, zal ik hier staan. Wachten en nooit mijn vertrouwen in je opgeven. Ik probeer het duidelijk te maken. Zonder jouw liefde ben ik maar half mens. Misschien dat je het op een dag zult begrijpen. Ik zal wachten nu en voor altijd. Hoe kan ik het je nu vertellen, zodat je zag. Liefde heeft een betekenis als je bij me bent. Er is niemand die mij nu kan troosten, alleen jij. Hier in mijn hart, in mijn koude hart. Ik zoek naar de woorden. Wat kan ik zeggen om je het duidelijk te maken. Nu en voor altijd tot de tijd voorbij is zal ik hiet staan, hier op je staan wachten, tot je het begrijpt.