Alsof het niet mag
en toch is bestemd
zoals je hebt haast
maar wordt afgeremd
het kan niet zo wezen
en toch het moet
huh in mijn leven
samen voorgoed
Als verdriet diep van binnen
maar verboden een traan
de bloei is begonnen
maar mag niet bestaan
het bijbehorende verlengde
maar de blaats is bezet
dat is de ellende
ook al is onze liefde perfect