jij mist mij
ik mis jou niet
je zit te slijmen
wil me terug
ik vind het grappig
kan er wel om lachen
maar jij, jij wil me terug
misschien wil ik je ook wel terug
heel diep in mijn hart
het nog een keer proberen
wij met zijn tweeen wat
jij denkt dat ik jou ook terug wil
dat is een fijne droom
je wil alles met me delen
je wil alles met me doen
nou ik niet met jou
al zou je er alles voor doen
maar jij, jij wil me terug
je hebt je neef ingeschakelt
hij wil alles van me weten
hij doet zijn best
het kan mij nu eenmaal echt geen hol meer schelen
ik heb je nu al bijna een jaar niet meer gezien
je mist me al al die tijd
dat is wat je tegen me zei
maar ik denk nooit meer aan jou
enkel en alleen omdat ik niet meer van je hou
maar jij, jij wil me terug