Begrijpen
Gedachten schieten als bliksems door m'n hoofd,
en dan een donder,
er onstaat even een ruïne.
Niemand die geloofd,
nee, niemand die KAN geloven,
hoe je je voelt,
ze zeggen dat ze me begrijpen,
maar die gedachten,
die donder,
die ruïne,
moet je zelf meemaken,
dan pas kan je begrijpen,
hoe dat voelt.
En dan pas,
kan je weten hoe deze gedachten je kunnen raken.