Misschien (voor d)
Wat als ik je weer zou zien?
Zou ik weer van je gaan houden misschien>?
Net als eerst toen ik je zag
Je lieve ogen je lieve lach
Een liefde die misschien nooit over gaat?
Een onderwerp dat constant maar door m’n hoofd heen maalt.
Ik heb een vriend het zou niet mogen
Zou ik niet eerlijk zijn, is mijn eerlijkheid voor altijd vervlogen
Eigenlijk hou ik nog steeds van jou
Wat, als ik je weer zien zou?
En wat als JIJ MIJ zou zien?
Zou je weer van mij gaan houden misschien?
chester
(roswitha, is not my real name)