Een kleine baby
net op aarde.
Een grote wereld
een boze wereld.
Maar de baby
is niet haatdragend
nog vrolijk en blij
blij dat het leven mag.
Nog niet verpest
door pijn of verdriet.
Waarom kunnen wij niet zijn
als de baby zo blij.
De aarde is zo mooi,
Laat ons zien door de ogen van de baby
en zien hoe mooi het leven is.
Ik wil zijn als die baby
kijkend naar de mooie dingen
de slechte dingen niet willen begrijpen.