Verdriet in ons allen
Ik heb vele facetten van het leven mogen leren.
Een paar dingen heb ik er echt wel van geleerd
Dat oude zeren mij niet meer kunnen deren
Daar heb ik mijn hart wel teveel aan bezeerd
Mensen zeggen mij weleens hoop doet leven
Nou hoop heb ik mijn leven veel gehad
Het enige wat ik nu gedaan heb is mij zelf vergeven
omdat ik voor mijn gevoel veel te veel in de put zat
Maar ik weet, er komen betere tijden
Tijden waar geluk op de voorgrond staat
Mijn verleden zal ik daarom gaan vermijden
En voeg dan eindelijk de woord bij de daad
En pak mijn leven op, zoals het eigenlijk moest zijn
Zonder de oude zeren die mijn hart verkoelde
Nu voel ik mij dan ook niet meer onzeker en klein
Maar meer zoals God het eigenlijk voor mij bedoelde
Nevel