JOUW LIEFDE !!!!!
jij hebt gezorg voor iets ,
heel bijzonders in men leven.
iets wat er nog niet was
voordat ik jouw leerde kennen
jouw liefde is het mooiste,
wat me is overkomen .
hij heeft men leven gevuld,
met blijdschap en geluk !
mijn leven is compleet met jouw
en het liefste wat mij kan overkomen
is dat het dat het voor eeuwig zal zijn ,
met dit gedicht wil ik je nogmaals laten weten
dat ik erg veel van je hou
van jou alleen ! ! ! ! !