Niks is genoeg
Ik wil meer,
Ik wil veel meer.
Alles is te weinig
Ik wil voelen hoe
het voelt om totaal,
compleet en alles tegelijk
mee te maken.
Ik wil alle revoluties,
alle wilde ideeen,
alle rebelsheid diep verborgen in ieder mens,
alle gedachten,
alles wat ik zie en denk,
voel, hoor en meemaak,
compleet en zo intens mogelijk beleven.
Ik wil alles, alles, alles, alles......
Elke seconde is mooi genoeg om in extase te raken,
sta er maar eens bij stil.....
elke seconde is extase...