vlinders in de morgen,
houden zich schuil diep in mij verborgen.
kijkend naar de sterren in de nacht,
Het gevoel van de onbekende pracht.
tranen over mijn wangen,
dit gevoel kan niemand vervangen.
we hebben heel veel mee gemaakt,
dat is niet zo maar iets wat je kwijt raakt.
sammen vechten voor ons bestaan,
ooit zullen we sammen verder gaan.
verdriet,
maar niemand die het ziet.
huilend zonder een traan,
zie ik ons geluk voor ons staan.