Heuvels, bomen, een rivier
zingen van kleine vogels
Wat dromen
die als sluiers
tussen de bomen dwalen
En ik, alleen
Het is niet veel
Maar meer heb ik niet nodig
meer wil ik niet zijn
En op een heuvel
iemand die me ziet
zonder naar me toe te komen
Iemand die er is
zwijgend