3.00 h snachts
schiet ik wakker
ik zie je staan
jij met mijn zus...
wat doe je daar nu
al wrok
vol nijd
met pretlichtjes in je ogen...
ik was er niet
maar in mijn droom
was je er wel...
denk niet
dat ik er nog veel zal zijn
ik zal er nog wel zijn
maar ik kom niet naar je toe
het initiatief moet van jou komen
nee, niet meer van mij
ooit zullen jouw ogen
de zijne raken
zal je zien
wat de waarheid is...
en dan
ontploft de bom...
ik laat je los
binnenin...
de pincode voor mijn hart
is al gebroken
maar niet door jou
maar door hem
mijn lief...