Mijn ouders
allebei 50 jaar
traditiehouders
vol kennis, kant en klaar
Een uitzondering
is dit voorval
een nakomeling
ben ik vooral
Ouders met ervaring
soms heel handig
Hier en daar een aanvaring
soms parmantig
ze gaan sneller weg
dan andere geliefden
gewoon brute pech
toch heel veel liefde
ouders zijn ouders
leeftijd maakt niet uit
ze zullen altijd van je houden
wat je ook doet
of wat je ook luidt...
Ouders zijn... de besten!